Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 fresh jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander (approx. 80 g), stalks and leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 300 kJ / 71.4 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 103.6 mg
Alternatieve recepten
Beurre blanc
15min
Oysters Mignonette
5min
Caesar salad dressing
10 Min
Guacamole
10 Min
Café de Paris butter
25min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Steak tartare
10 Min
Zhoug
10 Min
Baba ghanoush
1h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Salsa Verde
10 Min