Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 fresh jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander (approx. 80 g), stalks and leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 300 kJ / 71.4 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 103.6 mg
Alternatieve recepten
Salsa Verde
10min
Salsa verde
5min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Béarnaise sauce
20 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
White bean dip with chimichurri
15min
Lemon and caper aioli
15min
Tzatziki dip
15min
Frozen margarita
10min