Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into halves
- 1000 - 1500 g tomatoes, cut into halves (see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1300 g
- Calorieën
- 2630.1 kJ / 628.6 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 3556.5 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
French onion dip
45 Min
Beef stock paste
3 Std.
Rich tomato relish
2h 15min
Plum paste
1h
Celery salt
20 Min
Tomato ketchup
1 godz. 10 min
Spiced fruit loaf
2u. 30min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Caramelised red onion chutney
24 godz.