Apparaten en accessoires
Tomato passata
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
1300 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1300 g
Natrium
3556.5 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
17.1 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
60.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Rhubarb crumble
45min
Celery salt
20min
ABC butter
30min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1u.
Plum paste
1u.
Celery leaf gremolata
5min
Piccalilli
720u. 35min
'Skinny' pineapple cordial
1u. 40min
Berry curd
15min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Quick beetroot relish
40min