Apparaten en accessoires
Tomato passata
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
1300 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1300 g
Natrium
3556.5 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
17.1 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
60.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Citrus marmalade
2u. 20min
Classic christmas fruit mince
1u. 10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2u. 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1u. 50min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Tomato relish
2u. 10min
Custard
10min
Feijoa jelly
27u. 40min
Spicy peach and mango chutney
45min
Sweet chilli sauce
1u. 5min
Rich tomato relish
2u. 15min