Tomato passata

4.6 62 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
1300 g

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    40 g
  • onion cut into halves
    1
  • tomatoes cut into halves (see Tips)
    1000 - 1500 g
  • sea salt
    1 ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1300 g

Natrium 3556.5 mg
Eiwitten 12.6 g
Calorieën 2630.1 kJ / 628.6 kcal
Vetten 42.2 g
Vezels 17.1 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 60.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...