Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into halves
- 1000 - 1500 g tomatoes, cut into halves (see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1300 g
- Calorieën
- 2630.1 kJ / 628.6 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 3556.5 mg
Alternatieve recepten
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Plum paste
1 godz.
Tomato ketchup
1h 10min
Custard
10min
Stewed apples
25min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Celery salt
20min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Lemonade scones
25min