Apparaten en accessoires
Tomato passata
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
1300 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1300 g
Natrium
3556.5 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
17.1 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
60.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Espresso "baked" beans
35min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49u. 5min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Delicious lemon pudding
55min
Fresh tomato chutney
10min
Vegetable trimming stock
2u.
Tomato relish
2u. 10min
Shortcrust pastry
5min
Everyday gourmet butter
35min
Salsa verde
5min
Plum sauce
55min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min