Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries, or frozen raspberries
- 100 g caster sugar
- 20 g lemon juice
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
Raspberry cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 20 g frozen raspberries, thawed and well-drained
- 500 g fresh mixed berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate ganache
20 Min
Pavlova
6óra
Traditional crème brûlée
25 godz.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Meringues
5h
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min