Risotto bolognese

Risotto bolognese

4.5 493 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • beef mince
    200 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • carrot cut into pieces (approx. 100 g)
    1
  • celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)
    1
  • shallot cut into halves (approx 30 g)
    1
  • risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
    250 g
  • water
    650 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 tbsp vegetable stock paste, homemade
  • tomato passata
    300 g
  • bay leaf, dried
    1
  • fine salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
  • butter
    15 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 2241 kJ / 535 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...