Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g leeks, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 60 g white wine
- 350 g chicken breasts, diced (3 cm)
- 600 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g fresh baby spinach
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 679.2 mg
Alternatieve recepten
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Risotto bolognese
45 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min