Compatibele versies
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta Stuffed Chicken
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh mint, cut in pieces
- 1 Tbsp lemon zest
- 200 g ricotta cheese, chilled
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 6 chicken breasts, skinless, halved horizontally
Tomato Risotto
- 1 shallot, halved
- 1 garlic clove
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice
- 200 g ripe tomatoes, quartered
- 60 g dry white wine
- 20 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Chicken Étouffée
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Pizzaiola
50min