Compatibele versies
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 80 g frozen spinach, defrosted and drained
- 80 g ricotta cheese
- 50 g toasted pine nuts
- 4 chicken breast fillets, butterflied (see tip)
- 8 slices prosciutto
- 125 g mozzarella, sliced
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1149 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 14.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min