Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2461 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken Provencale
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Tomato basil chicken stew
35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min