Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2461 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Basque Chicken
1h 10 phút
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Veracruz Fish
30 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min