Compatibele versies
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g basmati rice
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
- 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
- 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
- 450 g milk
- 10 white peppercorns
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp mustard powder
- 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1835 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 dk
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 dk
Salmon Fishcakes
1 Std. 50 Min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Geen beoordelingen
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Cod with citrus butter
50min
Creamed Cod
45 Min
Veracruz Fish
30 dk
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 dk
Pork with Spinach Lentils
20 dk