Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, halved
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ Tbsp dried herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken Provencale
1h
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min