Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, halved
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ Tbsp dried herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Lamb Stew
50min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Lamb tagine with apricots and honey
1 godz. 30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min