Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 300 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips (1 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, peeled and cut in pieces (2 cm)
- 200 g red wine
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
- 100 g button mushrooms, sliced
- 1 - 2 tsp cornflour (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 23.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore
50 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Seafood Risotto
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Circassian Chicken
2h
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef in Stout
1h 40min