Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 300 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips (1 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots, peeled and cut in pieces (2 cm)
- 200 g red wine
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
- 100 g button mushrooms, sliced
- 1 - 2 tsp cornflour (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 23.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min
Seafood Risotto
40 Min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Goulash
2h 45min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Vegetable Soup
35 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Chicken Cacciatore
50min