Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp sweet paprika
- 700 - 900 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 2 Tbsp tomato purée
- 225 g fresh button mushrooms, quartered
- 225 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade, crumbled - ¼ - 1 tsp ground cayenne pepper, to taste (optioneel)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1783 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Ale Stew
2h 20min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Greek Style Pork Stew
30min
Beef in Stout
1h 40min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Saffron Chicken Penne
30min