Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3268 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Pizzaiola
50 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min