Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 25.87 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 7.82 g
- Vezels
- 0.83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Pork with Cider
55min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min