Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 25.87 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 7.82 g
- Vezels
- 0.83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Beef with Mushrooms
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min