Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp runny honey
- 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Pork tenderloin parcels
1h
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Pineapple Pork Chops
2h 40min