Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp runny honey
- 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Sticky Apple Pork Ribs
2hod. 30min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min