Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp cider vinegar
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp runny honey
- 1 tsp olive oil, plus extra for cooking
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 4 pork chops, boneless (approx. 150 g each)
- ½ tsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 48.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Honeyed Chicken
25min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min