Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 shallots, halved (approx. 30 g)
- 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
-
1
tsp cognac
of 1 tsp brandy, French - 1 tsp pink peppercorns
- 300 g sour cream
- unsalted butter, for greasing
- 400 g raw prawns, peeled
- 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
- 2 egg yolks, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Curried Prawns with Rice
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min