Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 shallots, halved (approx. 30 g)
- 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
-
1
tsp cognac
of 1 tsp brandy, French - 1 tsp pink peppercorns
- 300 g sour cream
- unsalted butter, for greasing
- 400 g raw prawns, peeled
- 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
- 2 egg yolks, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Crab Cakes
1h 35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Salmon Soufflé
1 Std.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min