Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 shallots, halved (approx. 30 g)
- 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
-
1
tsp cognac
of 1 tsp brandy, French - 1 tsp pink peppercorns
- 300 g sour cream
- unsalted butter, for greasing
- 400 g raw prawns, peeled
- 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
- 2 egg yolks, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Beef Stroganoff
1h
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25 min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Seafood Risotto with Chorizo
1hod. 5min
Seafood Risotto
40min