Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Meat Loaf
1 Std. 20 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Beef with Mushrooms
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min