Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min