Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Seafood Stew with Rice
30 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Creamy Mushrooms
35min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min