Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée

Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée

4.5 36 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • onions quartered
    100 g
  • bacon lardons
    100 g
  • pork fillet
    500 - 600 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sweet paprika
    1 - 1 ½ tsp
  • smoked lean bacon (60-80 g)
    6 - 8 slices
  • sauerkraut, preserved
    500 g
  • dried bay leaf (optioneel)
    1
  • juniper berries (optioneel)
    3
  • water
    500 g
  • potatoes cut in pieces (3 cm)
    750 g
  • frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
    3 Tbsp
  • onions sliced
    250 g
  • milk
    140 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • ground nutmeg to taste
    2 - 3 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 47 g
Calorieën 2467 kJ / 590 kcal
Vetten 25 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...