Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 700 g water
- 200 g onions, quartered
- 300 g olive oil
- 8 medium eggs
- 15 g baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove, finely chopped
- 100 - 120 g bacon lardons, to taste
- 150 g mozzarella, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese and Bacon Pastries
35 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Geen beoordelingen
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min