Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
of 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Pizzaiola
50 Min
Coronation Chicken
30 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Chicken and Leek Pie
1u. 20min