Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
of 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Ham Hock Potato Bake
35 min
Toad in the Hole
1 godz.
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Chicken Enchiladas
1 godz.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.