Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
of 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 11.5 g
Alternatieve recepten
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 Std. 30 Min
Coronation Chicken
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 Std. 5 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min