Compatibele versies
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised Onions
- 300 g red onions, thinly sliced in half moons
- 30 g light brown sugar
- 25 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g balsamic vinegar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
Risotto with Gorgonzola
- 30 g shallot, halved
-
40
g unsalted butter
of 40 g extra virgin olive oil - 320 g risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g Gorgonzola, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.5 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 1007.3 mg
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Gazpacho
1h 15 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Eastern European Brunch
1h 30min
Risotto with Parmesan
40min
Tiramisu
5h 20min
Alpine Macaroni
45min
Asparagus Risotto
45min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50 min
Emmental Gougères
50min