Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions

Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

Caramelised Onions
  • red onions thinly sliced in half moons
    300 g
  • light brown sugar
    30 g
  • unsalted butter cut in pieces
    25 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
Risotto with Gorgonzola
  • shallot halved
    30 g
  • unsalted butter
    40 g
    40 g extra virgin olive oil
  • risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    750 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • Gorgonzola cut in pieces
    120 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1007.3 mg
Eiwitten 12.8 g
Calorieën 2646.5 kJ / 633 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 51 g
Verzadigd vet 9.5 g
Koolhydraten 99 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...