Compatibele versies
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised Onions
- 300 g red onions, thinly sliced in half moons
- 30 g light brown sugar
- 25 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g balsamic vinegar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
Risotto with Gorgonzola
- 30 g shallot, halved
-
40
g unsalted butter
of 40 g extra virgin olive oil - 320 g risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g Gorgonzola, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.5 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 1007.3 mg
Alternatieve recepten
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Pink Salad
10min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
English Brunch
50min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min