Compatibele versies
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised Onions
- 300 g red onions, thinly sliced in half moons
- 30 g light brown sugar
- 25 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g balsamic vinegar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
Risotto with Gorgonzola
- 30 g shallot, halved
-
40
g unsalted butter
of 40 g extra virgin olive oil - 320 g risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g Gorgonzola, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646.5 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 51 g
- Natrium
- 1007.3 mg
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Emmental Gougères
50 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Risotto with Parmesan
40min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Muffaletta Squares
2h 20min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 Min