Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt, plus 0.5 tsp
- plain flour, plus extra for dusting
- water, for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes, ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1466.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Sernik rosa slice
3h 15min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Geen beoordelingen
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 godz.
Apple Pie Milkshake
30 min
Shakshuka
50 Min
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min