Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
of Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (optioneel)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Shakshuka
50min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Pasta alla Norma
50min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Steak au Poivre
20min
Pizza Marinara
1h 35min