Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Edamame Beans
- 100 g edamame beans, shelled
- 1 ½ Tbsp toasted sesame oil
- 3 Tbsp soy sauce
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 lime, juice only
- 1 tsp honey
Rice and Vegetables
- 1000 g water
- 100 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 450 g butternut squash, diced (1 cm)
- 100 g pak choi, cut in lengths (2 cm wide)
- oil, for frying
- 10 cherry tomatoes, halved
- 1 avocado, sliced
- 2 spring onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min.
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min.
Kale Pesto Pasta Salad
50 min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea Pancakes
20 min.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min.
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min