Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Edamame Beans
- 100 g edamame beans, shelled
- 1 ½ Tbsp toasted sesame oil
- 3 Tbsp soy sauce
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 lime, juice only
- 1 tsp honey
Rice and Vegetables
- 1000 g water
- 100 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 450 g butternut squash, diced (1 cm)
- 100 g pak choi, cut in lengths (2 cm wide)
- oil, for frying
- 10 cherry tomatoes, halved
- 1 avocado, sliced
- 2 spring onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Dill Stuffed Peppers
5min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min