Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Edamame Beans
- 100 g edamame beans, shelled
- 1 ½ Tbsp toasted sesame oil
- 3 Tbsp soy sauce
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 lime, juice only
- 1 tsp honey
Rice and Vegetables
- 1000 g water
- 100 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 450 g butternut squash, diced (1 cm)
- 100 g pak choi, cut in lengths (2 cm wide)
- oil, for frying
- 10 cherry tomatoes, halved
- 1 avocado, sliced
- 2 spring onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 dk
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1sa
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 dk
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 dk
Green Goddess Quinoa Salad
40 dk
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Mexican Quinoa Salad
30 dk
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 dk
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1sa 15 dk
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 dk