Compatibele versies
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g new potatoes, halved or quartered if large
- 10 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 500 g water
-
200
g fresh broad beans
of frozen baby broad beans, defrosted - 300 g frozen peas
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 125 g coconut yoghurt, vegan (see tip)
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g fresh watercress, large stalks discarded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 443 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Vegetarian Chilli
35 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min