Compatibele versies
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 1 red chilli, halved, deseeded if desired
- 200 g cherry tomatoes (see tip)
- 15 g fresh coriander, thick stalks discarded, cut in pieces (2 cm), plus 5 g leaves for serving
- 160 g tinned sweetcorn, drained (1 x 195 g tin)
- 3 limes, freshly squeezed juice of 1 (approx. 15 g) and 2 cut in wedges
- 25 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp chipotle paste
- 480 g tinned black beans, 1 tin drained and 1 tin with liquid (2 x 400 g tins)
- 8 corn tortillas, soft
- 2 avocados, sliced
- 4 tsp chilli sauce (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3078 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 1781 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1u. 30min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Vegetarian Chilli
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min