Apparaten en accessoires
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
676.9 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2u. 25min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Geen beoordelingen
Kedgeree
45min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1u. 40min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Mushroom Wellington
2u. 20min
Christmas Quesadillas
55min
Onion Pie
2u.
Spanish Tortilla
1u.
Chocolate Guinness® Cake
2u. 5min