Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
Topping
- 40 g halved walnuts
- 100 g chicory
- 150 g pear, halved lengthways
- 100 g crème fraîche
- 2 pinches coarse salt flakes, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g Gorgonzola dolce, crumbled
- rocket leaves, for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.3 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 676.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli Con Carne
35min
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1u.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Migas with Padrón Peppers
Keine Bewertungen
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Snowdrop Cocktail
1u. 10min
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2u. 10min
Anchovy Breadcrumbs
5min