Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
Topping
- 40 g halved walnuts
- 100 g chicory
- 150 g pear, halved lengthways
- 100 g crème fraîche
- 2 pinches coarse salt flakes, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g Gorgonzola dolce, crumbled
- rocket leaves, for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.3 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 676.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 godz. 40 min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4h 15min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min