Apparaten en accessoires
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
676.9 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Pesto Bread Rolls
1u. 15min
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6u.
Surimi Stick Salad
15min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2u.
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Curry ketchup
30min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2u. 45min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1u.
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1u. 30min
Sushi Waffles
1u. 30min
Cranberry and Clementine Cookie
25min
Indian Butter Chicken
1u.