Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- 125 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
Topping
- 40 g halved walnuts
- 100 g chicory
- 150 g pear, halved lengthways
- 100 g crème fraîche
- 2 pinches coarse salt flakes, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 100 g Gorgonzola dolce, crumbled
- rocket leaves, for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936.3 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 676.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Marmalade Margarita
5min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 Std. 15 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min