Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • plain flour
    310 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    70 g
  • water plus extra for boiling
    360 g
  • fine sea salt plus 1 Tbsp
    1 ½ tsp
  • asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)
    250 g
  • pine nuts
    30 g
  • wild garlic leaves coarsely chopped
    20 g
    20 g fresh chives, coarsely chopped
  • onion quartered
    100 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 heaped tsp
    1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • double cream
    200 g
  • red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2728.5 mg
Eiwitten 19.1 g
Calorieën 3273.4 kJ / 782.4 kcal
Vetten 47.8 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 15.8 g
Koolhydraten 71.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...