Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
- water, for cooking pasta
- 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 320 g dried conchiglie pasta, dried
- fine sea salt, to taste
- ½ tsp white wine vinegar, or to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, finely grated zest only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372.5 kJ / 567.1 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 898.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 Std. 10 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Fish and Avocado Loaf
2h
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Mediterranean Salad
25min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min