Garlic and Olive Conchiglie

Garlic and Olive Conchiglie

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
    150 g
  • water for cooking pasta
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    120 g
  • dried conchiglie pasta dried
    320 g
  • fine sea salt to taste
  • white wine vinegar or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
  • lemon finely grated zest only
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 898.5 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 2372.5 kJ / 567.1 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 74.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...