Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
- water, for cooking pasta
- 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 320 g dried conchiglie pasta, dried
- fine sea salt, to taste
- ½ tsp white wine vinegar, or to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, finely grated zest only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372.5 kJ / 567.1 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 898.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Pasta alla Nerano
40 Min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 Std.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min