Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 6 medium eggs
- 250 g fresh green beans, trimmed
- 250 g courgettes
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 100 g rocket leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 100 g green olives, pitted
Vinaigrette
- 100 g olive oil
- 50 g balsamic vinegar glaze, raspberry
- 30 g honey
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 29.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Houmous Salad Dressing
5min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Prawn and Cucumber Salad
55min
White Bean Salad
5min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Sicilian Salad
30 min