Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 6 medium eggs
- 250 g fresh green beans, trimmed
- 250 g courgettes
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 100 g rocket leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 100 g green olives, pitted
Vinaigrette
- 100 g olive oil
- 50 g balsamic vinegar glaze, raspberry
- 30 g honey
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 29.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min