Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 6 medium eggs
- 250 g fresh green beans, trimmed
- 250 g courgettes
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 100 g rocket leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 100 g green olives, pitted
Vinaigrette
- 100 g olive oil
- 50 g balsamic vinegar glaze, raspberry
- 30 g honey
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 29.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Caesar Salad
30min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sicilian Salad
30min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min