Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 20 g olive oil
- 85 g mascarpone
- 1 anchovy fillet
- 2 garlic cloves
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
- 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 157 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10 min.
Tuna Tapenade
5min
Torta Caprese
55min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Salmon tartare
25min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2u. 20min
Hot Artichoke Dip
30min