Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 20 g olive oil
- 85 g mascarpone
- 1 anchovy fillet
- 2 garlic cloves
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
- 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 157 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Tuna Niçoise Toasts
3h
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Tuna Tapenade
5 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Salmon tartare
25min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min