Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 20 g olive oil
- 85 g mascarpone
- 1 anchovy fillet
- 2 garlic cloves
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
- 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 157 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Salmon tartare
25 min
Sicilian Salad
30 min
Tuna Tapenade
5 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min