Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parsley Pesto
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh parsley leaves
- 25 g pine nuts
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Potato Soup
- 475 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 200 g whole milk
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 946.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Geen beoordelingen
Raspberry Turnovers
2h
Stracciatella Soup
30 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
1h 30min
Creamy Pea Soup
40min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min