Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 8 potatoes (approx. 750 g), halved or quartered if large (see tip)
- 1 tsp caraway seeds
- 3 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), cut in pieces
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 30 g crème fraîche
- 2 pinches fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dauphinoise Potatoes
50min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Chicken Étouffée
45min
Creamy Mushrooms
35min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Ham and Mustard Toasts
3h
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Tomato Pie
3h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Leek Leaf Chicken Rolls
55min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h