Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
of 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 286 mg
Alternatieve recepten
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Potato Base Pizza
1h 5min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Vegan Burger
5 godz.
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45 min