Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
of 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 286 mg
Alternatieve recepten
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 Std.
Chicken Chia Burgers
1 Std. 10 Min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 Std. 45 Min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 Std. 30 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Tuna Fishcakes
1h 15 min