Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
of 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 286 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Chocolate Beetroot Muffins
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Cocoa Amaranth Balls
1h 20min
Cacao and Orange bars
2 Std. 15 Min
Chicken Chia Burgers
1sa 10 dk
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min