
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g wholemeal bread torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled - 100 g red lentils rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions quartered
- 150 g chestnut mushrooms halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 354 kcal / 1477 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Koolhydraten
- 25 g