Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- 15 g Worcestershire sauce
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried thyme
- mixed salad leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1477 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Butterbean and Feta Burgers
1u. 30min
Lentil Moussaka
3h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1u. 30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1u. 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min