Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
of dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Pancakes
20 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h