Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
of dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Natrium
- 321 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Asparagus Risotto
45min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Kale Meat(less) Balls
30min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Seitan Chilli
25min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min