Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • mixed dried mushrooms
    30 g
  • boiling water
    250 g
  • vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil plus 1 Tbsp
    40 g
  • mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
    350 g
  • brandy
    50 g
    dry Marsala wine
  • freekeh
    200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • water
    200 g
  • almond milk (see tip)
    200 g
  • fresh sage leaves
    12

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 321 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1280 kJ / 307 kcal
Vetten 19 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...