Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
of 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 500 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 30 g tomato purée
- 2 fresh bay leaves
- 1 sprig fresh rosemary
- 4 sprigs fresh thyme
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 800 g courgettes, cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Vegetable Stroganoff
30min
Leftover Curry
1h 10min
Sweet Potato Curry
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min