Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
of 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 500 g fresh oyster mushrooms, cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 sprig fresh rosemary
- 4 sprigs fresh thyme
- 2 fresh bay leaves
- 30 g tomato purée
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp caster sugar
- 2 tsp sweet paprika
- 800 g courgettes, cut in thin strips (similar to ribbon noodles, see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 14.8 g
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min