Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fresh portobello mushrooms, large, caps only (Ø 8-10 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 2 tsp grated lemon zest
- 80 g olive oil, plus 1 tsp
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 100 g Granny Smith apples, diced (1 cm)
- 2 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 20 g soy sauce
- 150 g red pepper, cut in strips
- 150 g green pepper, cut in strips
- 150 g red onions, cut in strips
- 350 g courgettes, diced (1 cm)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 600 g water
- 250 g quinoa, well rinsed and drained
- 100 g onions, quartered
- 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
- 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
- 200 g aubergines, diced (1 cm)
- pumpkin seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 804 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Kale Meat(less) Balls
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min