Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fresh portobello mushrooms, large, caps only (Ø 8-10 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 2 tsp grated lemon zest
- 80 g olive oil, plus 1 tsp
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 100 g Granny Smith apples, diced (1 cm)
- 2 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 20 g soy sauce
- 150 g red pepper, cut in strips
- 150 g green pepper, cut in strips
- 150 g red onions, cut in strips
- 350 g courgettes, diced (1 cm)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 600 g water
- 250 g quinoa, well rinsed and drained
- 100 g onions, quartered
- 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
- 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
- 200 g aubergines, diced (1 cm)
- pumpkin seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 804 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Bean Burgers
1h 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h