Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stroganoff
- 150 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 250 g carrots, sliced (2 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g fresh mushrooms, quartered
- 500 g hearts of palm, tinned, drained, sliced (5 mm)
- 200 g soya cream
Parnsip and Leek Purée
- 250 g leeks, thinly sliced
-
25
g butter
of 25 g margarine - 450 g rice milk
- 1000 g parsnips, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- fresh parsley leaves, chopped, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min