Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée

Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée

4.3 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Stroganoff
  • onions quartered
    150 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • carrots sliced (2 mm)
    250 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 pinch
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fresh mushrooms quartered
    200 g
  • hearts of palm, tinned drained, sliced (5 mm)
    500 g
  • soya cream
    200 g
Parnsip and Leek Purée
  • leeks thinly sliced
    250 g
  • butter
    25 g
    25 g margarine
  • rice milk
    450 g
  • parsnips cut in pieces
    1000 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh parsley leaves chopped, for garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 1050 kJ / 251 kcal
Vetten 16 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...