Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g quinoa
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 300 g carrots, cut in pieces
- 450 g courgettes, cut in pieces
Dressing
- 1 garlic clove
- 30 g fresh mixed herbs, leaves only (e.g. basil, parsley)
- 40 g lemon juice
- 20 g vinegar (e.g. balsamic, cider)
- 50 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 2 pinches sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1233 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Super Quick Broccoli Salad
5min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 dk
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Quinoa Salad
35 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Colourful Quinoa Salad
40min