Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g quinoa
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 300 g carrots, cut in pieces
- 450 g courgettes, cut in pieces
Dressing
- 1 garlic clove
- 30 g fresh mixed herbs, leaves only (e.g. basil, parsley)
- 40 g lemon juice
- 20 g vinegar (e.g. balsamic, cider)
- 50 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 2 pinches sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1233 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Mint Courgettes
30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Chickpea Gratin
1h
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min
Detox Salad
10min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min