Compatibele versies
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h