Compatibele versies
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Asparagus Risotto
45min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Fennel Risotto
35min