Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
TM6 TM5

Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci

4.7 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g walnut halves
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 80 g shallots, halved
  • 70 g white wine
  • 270 g risotto rice
  • 620 g boiling water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2362 kJ / 564 kcal
Eiwitten
20.8 g
Koolhydraten
55 g
Vetten
27.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten