Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 450 g celeriac, diced (2 cm)
- 900 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g kale, large stalks removed, leaves chopped
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 150 g Stilton, crumbled
- ¼ tsp ground black pepper
- 600 g puff pastry, ready-made (see tip)
- plain flour, for dusting
- 1 medium egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2095 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 831 mg
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Portuguese Leeks
45min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min