Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 450 g celeriac, diced (2 cm)
- 900 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g kale, large stalks removed, leaves chopped
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 150 g Stilton, crumbled
- ¼ tsp ground black pepper
- 600 g puff pastry, ready-made (see tip)
- plain flour, for dusting
- 1 medium egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2095 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 831 mg
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 mnt
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Veggie Wellington
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 mnt
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 mnt