Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fennel, halved or quartered to fit in feeder
- 200 g leek, white part only
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 1 tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme, leaves only
- 100 g soft goat's cheese
- 2 medium eggs
- 100 g ricotta cheese
-
375
g puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
of quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Tomato Rice Balls
40 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Sicilian Caponata
30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min