Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fennel, halved or quartered to fit in feeder
- 200 g leek, white part only
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 1 tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme, leaves only
- 100 g soft goat's cheese
- 2 medium eggs
- 100 g ricotta cheese
-
375
g puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
of quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Keine Bewertungen
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10 min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.