Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)

Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • fennel halved or quartered to fit in feeder
    200 g
  • leek white part only
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt to taste, plus 1 pinch
    ½ - ¾ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 Tbsp
  • soft goat's cheese
    100 g
  • medium eggs
    2
  • ricotta cheese
    100 g
  • puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
    375 g
    quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 612 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1719 kJ / 411 kcal
Vetten 25 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 11 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...