Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and Apple Salad
5 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Courgetti Carbonara
40min
Fennel Apple Salad
20min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Smoked Salmon Pâté
5 min