Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 26 mg
Alternatieve recepten
Courgetti Carbonara
40min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2óra 35p
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Beetroot Salad
10min