Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pine nuts
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces, plus extra shavings for serving
- 1 garlic clove
- 1 bunch carrot tops, organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g olive oil
- ¼ tsp ground black pepper
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- 700 g water
-
800
g carrots, multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
of carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip) - 250 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Pierogi with Meat
1 Std.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Carrot Top Pesto
5min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Buckwheat Lasagne
1 godz. 40 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 Std. 5 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Grisons Barley Soup
55 Min
Buckwheat Porridge
25min
Raspberry Ripple Ice Cream
15hod.