Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Focaccia
  • water
    300 g
  • honey
    3 tsp
  • dried instant yeast (8 g)
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • strong wholemeal bread flour
    400 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Finalisation
  • onions halved vertically
    150 g
  • red pepper cut in 4 wedges
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • fresh rosemary leaves cut in pieces
    15 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 201 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1544 kJ / 369 kcal
Vetten 11 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...