Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong wholemeal bread flour
- 330 g water
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
English Muffins
3hod.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Chocolate and Pear Cake
1u. 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Slow-cooked Chickpeas
14 Std. 40 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Mini Everything Bagels
1h 20min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30 min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Slow-cooked Haricot Beans
14 Std. 40 Min