Apparaten en accessoires
Wholemeal Focaccia
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
8 portions
Ingrediënten
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1192 kJ /
285 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
42.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Courgette and Carrot Loaf
45min
Rye Bread Rolls
4u.
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1u.
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5u. 15min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Spelt Bread
1u. 45min
Seedy Wholemeal Bread
1u. 35min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
Rye Flatbreads
2u. 10min
Steamed Wholemeal Bread
2u.
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
Classic Wholemeal
2u. 40min