Apparaten en accessoires
Wholemeal Focaccia
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
8 portions
Ingrediënten
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1192 kJ /
285 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
42.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sultana and Cranberry Rolls
14u. 25min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2u.
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Bulgur Wheat
35min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2u. 20min
Houmous
13u. 30min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Spelt Bread
1u. 45min
Dill and Feta Flatbread
1u. 20min
Avocado Mayonnaise
10min
Chocolate Digestives
1u. 10min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45min