Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong wholemeal bread flour
- 330 g water
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sonja's Bread
3h 10min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Courgette Omelette
40min
Pinsa
29 godz.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Hummus
5min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Oat and Cashew Pasties
2 Std. 30 Min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Plain yoghurt
14 Std.
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min