Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong wholemeal bread flour
- 330 g water
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs rosemary, leaves only
- 1 - 1 ½ tsp coarse sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Apple strudel
1h 45min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Mini Oregano Focaccias
3j 40 menit
Mini Everything Bagels
1h 20min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Focaccia with onions
2 godz.
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Onion Focaccia
3h 20 min
Courgette and Carrot Loaf
45min