Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 60 g blanched almonds
- 350 g rye flour
- 150 g strong wholemeal bread flour
- 30 g cider vinegar
- 2 tsp fine sea salt
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 450 g water
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 541 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye Bread Rolls
4 Std.
Steamed Wholemeal Bread
2 godz.
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
German Bread
4 Std. 15 Min
Multiseed Bread
2 godz.
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Spelt Bread
1hod. 45min
Spelt and Buckwheat Bread
1j 55 mnt
Mediterranean Bread
5h 20min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Walnut Bread
2h 45min