Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Caramel Pecan Macarons
2h 15min
Allergen Free Breakfast Cereal
30 min
Nut Cupcakes
30 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Puy Lentil Dip
45 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3sa 20 dk
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Quinoa Tostadas
30 min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min