Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Courgette Omelette
40 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Falafel
24 Std.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Sicilian Caponata
30min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegan Mayonnaise
15min
Springtime Risotto
55min