Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Spelt bread
1h 45min
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Geen beoordelingen
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Chickpea Sundal
6h 45min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Almond and Coconut Corners
1h 20min