Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio

Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Dough
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • water
    220 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • strong white bread flour
    200 g
  • spelt flour
    200 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
Topping
  • fine sea salt to taste
    2 - 3 pinches
  • chicory quartered
    450 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • shelled walnuts roughly chopped, to taste
    10 - 15 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26.6 g
Calorieën 3130 kJ / 748 kcal
Vetten 39.7 g
Vezels 11.6 g
Koolhydraten 75.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...