Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
TM6 TM5 TM31

Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio

4.5 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

Dough

  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    of 20 g fresh yeast, crumbled
  • 220 g water
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 200 g strong white bread flour
  • 200 g spelt flour
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 450 g chicory, quartered
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
  • 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3130 kJ / 748 kcal
Eiwitten
26.6 g
Koolhydraten
75.8 g
Vetten
39.7 g
Vezels
11.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten