Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3130 kJ / 748 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 75.8 g
- Vetten
- 39.7 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1h 30min
Almond Cheese
6h 15 min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Plant Candy Bar Bites
1 Std. 50 Min
Nut and Seed Butter
10min
Artisan Plant Pizza
35min
Banana Mug Cakes
10min