Apparaten en accessoires
Falafel
Voorbereiding. 45min
Totaal 24u.
30 pieces
Ingrediënten
Soaking
-
dried chickpeas200 g
-
dried broad beans200 g
-
water cold, for soaking
Falafels
-
onions quartered150 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3 g
Calorieën
323 kJ /
81 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lebanese cuisine
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1u. 10min
Falafel
25u. 30min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1u. 25min
Hummus
5min
Falafel
1u. 25min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1u. 40min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1u. 40min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Pain aux Cereales
12u. 15min
Quick Falafel
30min
Houmous
13u. 30min
Lebanese Spiced Flatbread
3u. 20min