Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g dried chickpeas
- 200 g dried broad beans
- water, cold, for soaking
Falafels
- 150 g onions, quartered
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh coriander, cut in pieces
- 3 tsp ground cumin
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
-
300
g sunflower oil
of vegetable oil
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 323 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Baba Ganoush
1 godz.
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Falafel
1h 25min
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Falafel
25 Std. 30 Min
Aubergine Bhurta
30min
Houmous
13h 30min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min