Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g dried chickpeas
- 200 g dried broad beans
- water, cold, for soaking
Falafels
- 150 g onions, quartered
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 15 g fresh coriander, cut in pieces
- 3 tsp ground cumin
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
-
300
g sunflower oil
of vegetable oil
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 323 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Falafel
1h 25min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8 Std. 30 Min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Almond Cheese
6h 15min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Puy Lentil Dip
45min
Onion Relish
5 Min
Tabbouleh
2h 15min
Falafel
25h 30min